Apple, kaldırdığı özelliği yeni güncellemesinde geri sunacak!

Apple, iOS 16.2 güncellemesiyle Home uygulamasına yükseltme getirmişti. Fakat kullanıcıları, güncellemede gelen yenilikte indirme aşamasında hata yaşadıklarına dair geri bildirimde bulundu. Apple ise bu geri bildirimler doğrultusunda Home uygulamasına getirdiği yükseltmeyi geri kaldırdı. Peki, Home uygulaması için yükseltme ne zaman gelecek? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Apple, iOS 16.4 güncellemesinde Home için yükseltmeyi geri getirecek

Apple, birçok iPhone kullanıcısının sorun yaşaması üzerine Home uygulaması için yükseltmeyi geri kaldırdı. Fakat teknoloji devi şirket, bu yükseltmenin sorunsuz halini revize ederek piyasaya geri sürmek istiyor. Apple, Home uygulaması için ikinci bir yükseltme sürümünü şu anda zaten test ediyor.

Öte yandan Home uygulaması için yükseltmenin iOS 16.3 güncellemesinde tekrardan gelmesi bekleniyordu. Fakat dün yayınlanan bu güncellemedeki yenilikler arasında Home için yükseltme ile ilgili herhangi bir yenilik yer almadı. Apple da yükseltmeyi geri aldıktan sonra kısa süre içinde yükseltmenin geri döneceğini açıklamıştı.

Tüm bu nedenlerden ötürü iOS 16.4 güncellemesinde Home uygulaması için mimari yükseltmenin geri gelmesi bekleniyor. Ek olarak iOS 16.3 güncellemesinin dün yayınlanmasının ardından iOS 16.4 için de ilk beta sürüm kısa süre içinde bekleniyor. Fakat kararlı güncellemenin ne zaman geleceği belirsiz.

Home uygulaması için yükseltmenin getireceği özellikler arasında HomePod ve HomePod mini cihazlarındaki sıcaklık ve nem sensörlerinin etkinleştirdiği yenilikler de bekleniyor. Çünkü Apple, ek olarak HomePod cihazları için yeni bir güncelleme sundu.

iOS 16.3 güncellemesinde ise iPhone’lar için Güvenlik Anahtarları, iCloud için İleri Düzey Veri Koruma, ikinci nesil HomePod desteği gibi birçok yenilik geldi.

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yeni iOS güncellemesi için beklentileriniz neler? Görüşlerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

Yorum yapın

vozol 10000 vozol 12000 vozol 12000 vozol 10000 vozol puff dizipal