Coca-Cola’dan akıllı telefon geliyor! Tasarımı sızdı

Popüler içecek şirketi Coca-Cola, kendi akıllı telefon modeli üzerinde çalışmaya başlamış olabilir. Şirketin, belirli pazarlarda sunmayı planladığı yeni akıllı telefonu için görüşmeler gerçekleştirdiği bildirildi. Hatta bazı kaynaklar ilk akıllı telefonun tasarımını sızdırdı.

Coca-Cola markalı akıllı telefon nasıl olacak?

Hindistan’da ortaya çıkan yeni iddialara göre Coca-Cola, kendi cihazını üretmek için popüler bir akıllı telefon markasıyla iş birliğine gidiyor. Coca Cola adıyla geleceği söylenen akıllı telefonun ilk görüntüleri sosyal medyada viral hale geldi.

Mukul Sharma tarafından paylaşılan detaylara göre, üretim ortağının adı paylaşılmadı. Ancak telefonun tasarımı, Realme’nin orta segment modellerine işaret ediyor. Coca Cola markalı akıllı telefon, arka panelinin sağ tarafında büyük bir logoya yer veriyor. Cihazın, ikili kamera kurulumuna sahip olduğunu görüyoruz.

Coca-Cola markalı ilk akıllı telefonun, şirketin temasına uyum sağlayacak şekilde geliştirildiği aktarıldı. Yani hem aksesuarları hem de işletim sistemi arayüzü Coca-Cola’nın kırmızısına dikkat çekecek. Ortaklığın resmi onayının ve cihaz lansmanının bu çeyrekte açıklanması bekleniyor.

Şirketin kendi cihazının teknik özellikleri belirsiz. Ancak iş birliği yapılan firma Realme ise (Realme 10 4G’ye benziyor) orta segmente hitap edeceğini düşünüyoruz. Realme 10 4G, FHD+ 6.4 inç ekrana ve 5000 mAh yer veriyor. Gücünü Helio G99 yonga setinden ve 8GB RAM’den alıyor.

Henüz içecek devi tarafından onaylanmayan bu sızıntı, Hindistan pazarına özel olarak tutuluyor. İddialar, Coca-Cola’nın akıllı telefonunu çeşitli aksesuarlar ile satışa sunabileceğini söylüyor. Yine de, resmi açıklama gelene kadar cihazın sadece sızıntı olduğunu hatırlatmak gerekiyor.

Peki sizler bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Yorum yapın

vozol 10000 vozol 12000 vozol 12000 vozol 10000 vozol puff dizipal