Babacan’dan “6’lı masaya Cumhurbaşkanı adayı önerecek misiniz?” sorusuna cevap: Aday öneresiyle gitmeyeceğiz

Partisin genel merkezinde basın toplantısı düzenleyen DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, “Altılı masaya Cumhurbaşkanı adayı önerisinde bulunacak mısınız?” sorusuna cevap verdi. Babacan, “Genel Başkanlardan isim öneren, bazı isimlerle ilgili istişare yapmak isteyenler olursa, kuşkusuz o istişare içinde biz de oluruz ama biz yarın altılı masaya bir aday önerisiyle gitmeyeceğiz” diye konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Sen git çocuk bezi sat” dediği Ali Babacan’dan yanıt: Özür dilemelisiniz

Cumhurbaşkanı Erdoğan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın Baykar’ı hedef alan açıklamasına, “Sen rekabet nedir bilir misin? Senin işin değil bu. Sen git çocuk bezi sat. 15 sene yanımda bulundu ama benden bir şey alamadı” sözleriyle tepki gösterdi. Babacan Erdoğan’ın bu sözlerine karşı, “Adalet için yola çıkmış parti kurucularınızı tek tek tasfiye edip tek güç olma hırsınız için özür dilemelisiniz.” dedi.

Ali Babacan’dan “Dokunacağız” dediği Baykar’la ilgili yeni açıklama: Sözlerim çarpıtıldı

SİHA üreticisi Baykar firmasına yönelik iddiaları ile gündeme gelen DEVA Partisi lideri Ali Babacan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda sözlerinin yanlış anlaşıldığını belirterek “Günlerdir sözlerim maksatlı şekilde çarpıtılıyor. Yayınlardaki ifadelerim açık olmasına karşın bir kere daha tekrar ediyorum: Biz, ülkemiz için faydalı olan her yatırımın, her projenin yanında dururuz” dedi.

AK Parti’den Ali Babacan’ın ‘Baykar’ açıklamasına tepki: Bunu neden söylersiniz?

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın Baykar’ı hedef alarak yaptığı açıklamalara tepki gösterdi. Çelik, “Bu çok yanlış bir şey. Bu Türkiye’nin milli kazanımıdır ve tüm dünyada da takdir edilmektedir” diye konuştu.

Ali Babacan’ın “SİHA’lara dokunacağız” açıklamasına Kürşad Zorlu’dan yanıt: Milletimizin çıkarına olan yatırımlara halel gelmeyecek, sahip çıkacağız

DEVA Partisi lideri Ali Babacan’ın, “SİHA’lar hükümetin elindeki en büyük propaganda projelerinden birisi. Bu proje ‘Kutsal, dokunulmaz’ hale getirildi. Kusura bakmayın ya, dokunacağız tabi ki” açıklamaları İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu’ya soruldu. Zorlu, “Savunma sanayiindeki adımları çok daha ileri götüreceğiz. Şu ana kadar kazanılmış, milletimizin çıkarına olan hiçbir yatırımın ne karşısında olacağız ne de onlara bir halel gelecek. Sahip çıkacağız” ifadelerini kullandı.

Ali Babacan’ın hareketi salonu coşturdu! Herkesin aklına Ekrem İmamoğlu geldi

Partisinin Ankara’daki Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen etkinliğinde konuşan Ali Babacan, “Cumhurbaşkanı Ali Babacan” sloganlarının atıldığını duyunca ceketini çıkartarak açıklamalarına devam etti. Bu hareket salonu coştururken, herkesin aklına İmamoğlu’nun 2019’daki seçimlerin iptali sonrası yaptığı konuşma geldi.

Devlet Bahçeli’den Ali Babacan’ın Türklük açıklamalarına sert tepki: Türklüğü Anayasa’dan çıkarmak cesedimizi çiğnemeden nasıl başarılacak?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli konuşmasında DEVA Partisi lideri Ali Babacan’ın “Anayasamızın 66. maddesini, çağımızın gereği olarak, kapsayıcı bir anlayışla yeniden ele almayı teklif ediyoruz” sözlerine sert tepki gösterdi. Bahçeli, “Türklüğü Anayasa’dan çıkarmayı cesedimizi çiğnemeden nasıl başarılacak? Zillet ittifakının her bir ortağı aynı görüşte midir?” dedi.

6’lı masada yeni kriz! Anayasa önerisiyle ilgili İYİ Parti’den veto yiyen Babacan geri adım atmıyor

Anayasa’da yer alan, “Türk devletine vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkes Türktür” ifadesinin yeniden değerlendirilmesi gerektiğini söyleyen DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 6’lı masa paydaşlarından İYİ Parti’nin vetosuna rağmen geri adım atmadı. Ali Babacan, “Bir hanede annenin konuştuğu dil demektir ana dili. Ananın ak sütü kadar helal bir konudur diyoruz. Anayasa’nın da o şekle getirilmesini istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Babacan’dan canlı yayında dikkat çeken ifadeler: Başlattığımda Tayyip Bey’in haberi yoktu

DEVA Partisi lideri Ali Babacan katıldığı canlı yayında paradan 6 sıfır atıldığı döneme dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Çalışmayı başlattığında Erdoğan’ın haberi olmadığını belirten Babacan, “Paradan 6 sıfır atılması konusunda, bir soru sordu ( Erdoğan) cevap verdim. İlk defa orada duyulmuş oldu. Başlattığımda Tayyip Bey’in haberi yoktu. ‘Bunları açıklamışsın ama keşke bana söyleseydin ben açıklasaydım’ dedi” ifadelerini kullandı.

vozol 10000 vozol 12000 vozol 12000 vozol 10000 vozol puff dizipal