Erzurumlu vatandaş, bir yıldır ormanda yaşıyor! Tek hayali var

Erzurum’un İspir ilçesinin kırsal Yedigöl Mahallesi’nde oturan ve yörede ‘Dağların oğlu’ olarak tanınan Bülent Erkan son bir yıldır tek başına ormanda yaşıyor. Kendi imkanlarıyla kurduğu, etrafını naylonla kapladığı elektriği olmayan barakada teknolojiden uzak bir yaşam süren Erkan, yemeğini ve çayını kar suyunu eriterek yapıyor. Yiyeceğini doğadan karşılayan Erkan’ın en büyük hayali ileride belgesel çekmek.

“Midem kaldırmıyor” diyen Müge Anlı, Sinan Sardoğan’ın fantezilerini anlattı

Müge Anlı, bir kayıp olayında baş şüpheli olarak yayına çıkan ve sonrasında 12 yaşındaki erkek çocuğuna istismar suçundan tutuklanan Sinan Sardoğan’ın fantezilerini anlattı. “Midem kaldırmıyor, migrenim tutuyor” diyen Anlı, Sardoğan’ın kendi ekibindeki kadın ve erkeklerle olan sohbetlerinin bile çok farklı olduğunu söyledi.

Kasaba Doktoru canlı izle! TRT 1 Kasaba Doktoru 30. bölüm canlı izle! Kasaba Doktoru son bölümde neler oldu? TRT 1 4 Ocak canlı izle!

TRT 1’nin sevilen dizisi Kasaba Doktoru bugün 30. bölümü ile ekranlara gelecek. Diziyi canlı izlemek isteyenler, Kasaba Doktoru canlı izle! TRT 1 Kasaba Doktoru 30. bölüm canlı izle! Kasaba Doktoru son bölümde neler oldu? araştırması yapıyor. Peki, Kasaba Doktoru canlı izleme linki var mı? 4 Ocak TRT 1 canlı izle!

Hayatımın Şansı oyuncuları kimler? Hayatımın Şansı dizisi oyuncu kadrosu! Hayatımın Şansı konusu nedir?

Ekranların sevilen dizisi Hayatımın Şansı her hafta Çarşamba günleri yayınlanıyor. Dizinin oyuncu kadrosu merak edildi. Peki, Hayatımın Şansı oyuncuları kimler? Hayatımın Şansı dizisi oyuncu kadrosu! Hayatımın Şansı konusu nedir? Hayatımın Şansı başrol oyuncuları kimler? Hayatımın Şansı oyuncularının isimleri nelerdir? İşte detaylar…

AK Partili Çelik’in “Toplantıda yoktu” sözlerine Babacan’dan yanıt: Kaçırdıkları bir şey var

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’in “Bizden ayrılan, kurulan partilerden birisi diyor ki, ‘Ben o zaman şöyle söylemiştim. Şu süreçlere şöyle katkı vermiştim. Ama o zaman bana itiraz edilmişti.’ Hayır o toplantıda o isim yoktu. Bizim toplantı kayıtlarımız da ortada.” ifadelerine Ali Babacan’dan yanıt geldi. Babacan, “Eğer beni hedefliyorsa şunu kaçırıyorlar ben ülkenin AK Parti’de ilk AB Baş müzakerecisiyim. Bütün reform sürecinin baş müzakerecisi olunca sürecin dışında olmak mümkün değil.” dedi.

vozol 10000 vozol 12000 vozol 12000 vozol 10000 vozol puff dizipal