Miçotakis’ten haddini aşan sözler! Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Bir gece ansızın gelebiliriz” restine gönderme yaptı

Her fırsatta Türkiye aleyhine provokasyon yapan Yunanistan Başbakanı Miçotakis yine haddini aşan sözler sarf etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gayri askeri statüdeki adaların silahlandırılmasına ilişkin “Bir gece ansızın gelebiliriz.” sözlerine gönderme yapan Miçotakis, “Bir gece ansızın geleceğim diye övünenler, bir gece birdenbire uyanıp kendilerini acı bir gerçeğin içinde bulurlar.” dedi.

Son Dakika: Kur’an-ı Kerim’e yapılan saygısızlık sonrası resti çekti! Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsveç’e NATO’nun kapılarını kapattı

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan, aşırı sağcı politikacı Rasmus Paluden’in Stockholm’deki Türk Büyükelçiliği önünde Kur’an-ı Kerim yakmasının ardından İsveç’e resti çekti. İsveç’e NATO kapılarını kapatan Erdoğan, “Bu sapkınlığı teşvik edenler veya göz yumanlar hiç şüphesiz sonuçlarını da hesap etmişlerdir. Kusura bakmasınlar. Terör örgütlerine caddelerinizde her yerde cirit atacaksınız. Ondan sonra NATO’ya girme konusunda bizden destek bekleyeceksiniz. Yok öyle bir şey!” dedi.

Yanındaki kadın başını omzuna koyup ağladı, Erdoğan’ın şaşkınlığı yüzüne yansıdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Bursa mitinginde sahneye çıkan bir kadın, “Duyanlara duymayanlara” şarkısının seslendirildiği anlarda gözyaşlarına hakim olamadı. Olayı bir adım daha öteye taşıyan kadın, elini yüzüne kapatıp başını Erdoğan’ın omzuna koydu. O anlarda sakinliğini korumaya çalışan Erdoğan’ın şaşkınlığı yüzüne yansıdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Oy kullanamayacağım” diyen gence bir şart koştu: O zaman 100 genç bulacaksın

Bursa’da gençlerle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Seçimin 14 Mayıs’ta olması nedeniyle oy kullanamayacak gençlerden bir tanesiyim” diyen gence “Yok ya” tepkisini verdi. Duruma üzüldüğünü ifade eden Erdoğan, “O zaman 100 genç bulacaksın. Bulursam yok. Bulacaksın. Böyle yakışıklı bir genç, 100 tane genç niye bulamasın” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a şarkı yapan ünlü sanatçı Şükriye Tutkun, AK Parti’den milletvekili adaylığını resmen ilan etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hitaben “Birlikte Türkiye’yiz” şarkısını yapan ünlü şarkıcı Şükriye Tutkun, AK Parti’den milletvekilliği adaylığına talip olduğunu duyurdu. Yıllardır vekillik tekliflerinden uzak durduğunu belirten Tutkun, “Artık hizmet etme sırası bizlerde diye düşünüyorum” dedi.

Zelenski ile görüşen Cumhurbaşkanı Erdoğan, savaşı bitirecek teklifini yineledi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Rusya-Ukrayna savaşındaki gelişmelerin ele alındığı görüşmede, Cumhurbaşkanı Erdoğan iki ülke arasında kalıcı barışın tesisi için arabuluculuk görevini üstlenmeye hazır olduklarını yineledi.

Tanju Özcan, Altılı Masa’ya mektup yazdı: Beni aday yapın, Erdoğan’ı yeneyim

Seçim tarihinin 14 Mayıs olarak öne çıkmasının ardından gözler adayın belirlenmesi için 6’lı masaya çevrilirken Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’dan dikkat çeken bir açıklama geldi. Altılı Masa’ya mektup yazarak adaylık talebinde bulunan Özcan, “Ben AK Parti ve MHP seçmeninden de yoğun bir destek almışım, oy almışım. Kılıçdaroğlu’nun tarif ettiği aday tiplemesi bana tamamen uygundur. Adayı uzaklarda aramayın. Bu kardeşiniz aday seçilmesi durumunda 21 yıllık Erdoğan dönemine son verecek” dedi.

Seçim kararı ne zaman açıklanacak? AK Parti, 9-10 Mart’ı işaret etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçim tarihi için 14 Mayıs’ı işaret etmesinin ardından sürecin nasıl ilerleyeceği merak konusu oldu. AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, katıldığı canlı yayında “Kararın Meclis’ten çıkmasını isterdik ama imkan yok. 9-10 Mart’ta Erdoğan kararı alır ve 14 Mayıs’ta seçime gidilir.” ifadelerini kullandı.

Fahrettin Altun, dünyaca ünlü derginin skandal kapağına sert çıktı: Sizi kim ciddiye alsın?

The Economist dergisinin “Türkiye diktatörlüğün eşiğinde olabilir” başlıklı haberine tepki gösteren Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, yapılan gazeteciliği “ucuz propaganda ve dezenformasyon” olarak değerlendirdi. Altun, “Türk halkının Erdoğan’a nasıl ve neden güvendiğini araştırma zahmetine katlanamıyorsanız, sizi kim ciddiye alsın?” diye konuştu.

Davutoğlu’ndan kendisini yolsuzlukla suçlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a 3 çağrı

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, kendisini Şehir Üniversitesi üzerinden “yolsuzluk” yapmakla suçlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Twitter üzerinden yayınladığı bir videoyla yanıt verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı açık oturuma davet eden Davutoğlu, kendileri ve yakınlarının mal varlıklarının araştırılması için soruşturma komisyonu kurulmasını istedi. Davutoğlu üçüncü çağrısına ise Meclis’te bulunan herkesi dahil etti ve araştırma-soruşturma komisyonu vurgusu yaptı.

vozol 10000 vozol 12000 vozol 12000 vozol 10000 vozol puff dizipal