Bodrumspor Süper Lig için kenetlendi

SPOR Toto 1’inci Lig Play-Off final karşılaşmasında Pendikspor ile kozlarını paylaşacak Bodrumspor maçın hazırlıklarına başladı. Futbol Federasyonu, iki takım arasındaki final maçının 8 Haziran Perşembe günü saat 20.00’de Spor Toto Akhisar Stadı’nda oynanacağını resmen açıklarken, yeşil-beyazlı ekip Süper Lig’e çıkmak için kenetlendi.

MAÇ ÖZETİ| Ümraniyespor- Fenerbahçe maç özeti! Ümraniyespor- Fenerbahçe maçı özet izle! Fenerbahçe maçı özeti izle!

Spor Toto Süper Lig’de Ümraniyespor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Futbolseverlerin heyecanla takip ettiği maçlardan biri olan Ümraniyespor- Fenerbahçe maçının özeti ise merak ediliyor. Futbolseverler arama motorlarında Ümraniyespor- Fenerbahçe maç özeti! Ümraniyespor- Fenerbahçe maçı özet izle! Fenerbahçe maçı özeti izle! araması yapıyor.

Ümraniye’nin hocası canlı yayında avazı çıktığı kadar bağırdı: F.Bahçeliler bile faul dedi

Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında Ümraniyespor sahasında Fenerbahçe’ye 2-1 kaybetti. Mücadelenin sonunda ev sahibi takımın attığı golün iptal edilmesine gündemi salladı. Maçın ardından sert açıklamalar yapan Ümraniye’nin hocası Recep Uçar, “F.Bahçe kulübesindekiler bizim yediğimiz gol için de haklısın hocam faul var dediler” açıklamasını yaptı.

Herkes Burak Yılmaz’ı konuşuyor! Cristiano Ronaldo kıskançlıktan çatlayacak

Hollanda Eredivise’nin 17. haftasında Fortuna Sittard, deplasmanda Az Alkmaar’a 3-1 mağlup oldu. Ev sahibi ekibinin tek golünü Burak Yılmaz atarken, 37 yaşındaki futbolcu bu sezon gösterdiği performansla çok konuşuluyor. 16 maçta 6 gol ve 2 asistlik katkı yapan Yılmaz, sosyal medyada kendisiyle aynı yaşta olan Ronaldo ile kıyaslandı. Portekizli yıldızın, 17 maçta 3 gol ve 2 asistlik performansı ile Yılmaz’ın çok gerisinde kalması ise dikkat çekti.

vozol 10000 vozol 12000 vozol 12000 vozol 10000 vozol puff dizipal