Özdağ’dan Bahçeli’ye çok sert yanıt! Üç isim sıraladı: Sen önce onları savcıyı gönder

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, parti grubunda kendisini sert sözlerle eleştiren MHP lideri Devlet Bahçeli’ye yanıt verdi. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Özdağ, “Sayın Bahçeli sen önce Olcay’ı, Ulvi’yi ve Semih’i savcıya yolla, gerekirse ben de giderim” dedi.

Hasan Kundakçı kimdir? Hasan Kundakçı kaç yaşında, nereli? Hasan Kundakçı hayatı ve biyografisi!

Adını sıklıkla duyduğumuz isimlerden biri olan Hasan Kundakçı hakkında merak edilenler var. Son zamanlarda gündemde olan isimler arasında yer alan Hasan Kundakçı’nın kim olduğu ve hayatı merak ediliyor. Peki, Hasan Kundakçı kimdir? Hasan Kundakçı kaç yaşında, nereli? Hasan Kundakçı hayatı ve biyografisi!

“AKP’li belediye başkanı arkadaşlarım kusura bakmasın” diyen İmamoğlu canlı yayında belge paylaştı

Saraçhane’de düzenlediği basın toplantısında AK Partili belediyelere gönderilen işten çıkarma konulu belgeyi paylaşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Bu belediyelerde çalışan personeller kamudan men edildiyse, bunun nedeniyle ilgili bilgilendirme açıklamasını derhal milletimize yapar mısınız? Bu AK Partili başkanlar için de bana uyguladığınız hukuku uyguladınız mı? AK Partili belediye başkanı arkadaşlarım, bunları açıkladığım için kusura bakmasınlar” dedi.

2022’nin en çok konuşulan isimlerinden Hüseyin Örs kimdir? Siyasetçi Hüseyin Örs hayatı ve biyografisi

2022’nin nabzını tutan insansız haber analiz ve raporlama sistemi Habermetre, en fazla habere konu olan kişileri raporladı. Bu yıl 8,522 haber kaynağında 1,477,276 adet haber yapılan Hüseyin Örs, toplamda 1,442,238,818 okunma sayısı ile listenin önemli isimleri arasında yer aldı. Peki, Hüseyin Örs kimdir? İşte, Hüseyin Örs hayatı ve biyografisi

Bakan Soylu’dan bomba iddia: Bir süre önce İmamoğlu saygılarını sunarak beni aradı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun düzenlediği basın toplantısının ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da kameralar karşısına geçti. İmamoğlu’nun kendisi hakkındaki sözlerine yanıt veren Bakan Soylu, “Bir süre önce İmamoğlu saygılarını sunarak beni arayıp yardım istedi” dedi.

2022’nin en çok konuşulan isimlerinden Cüneyt Çakır kimdir? Cüneyt Çakır hayatı ve biyografisi!

2022’nin nabzını tutan insansız haber analiz ve raporlama sistemi Habermetre, en fazla habere konu olan kişileri raporladı. Bu yıl 7,509 haber kaynağında 540,929 adet haber yapılan Cüneyt Çakır, toplamda 950,915,569 okunma sayısı ile listenin önemli isimleri arasında yer aldı. Peki, Cüneyt Çakır kimdir? İşte, Cüneyt Çakır hayatı ve biyografisi!

2022’nin en çok konuşulan isimlerinden İlhan Palut kimdir? İlhan Palut hayatı ve biyografisi!

2022’nin nabzını tutan insansız haber analiz ve raporlama sistemi Habermetre, en fazla habere konu olan kişileri raporladı. Bu yıl 7.144 haber kaynağında 354.767 adet haber yapılan İlhan Palut, toplamda 497.563.314 okunma sayısı ile listenin önemli isimleri arasında yer aldı. Peki, İlhan Palut kimdir. İşte, İlhan Palut hayatı ve biyografisi

vozol 10000 vozol 12000 vozol 12000 vozol 10000 vozol puff dizipal