Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu: “Hedefimiz Cumhurbaşkanımız liderliğinde dünyanın gelişmiş en büyük 10 ekonomi arasına girmek”

Gaziosmapşa’da Dr. Kadir Topbaş Gençlik ve Spor Merkezi’nin açılış töreninde konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, “Hedefimiz Cumhurbaşkanımız liderliğinde dünyanın gelişmiş en büyük 10 ekonomi arasına girmek” dedi.

Cumartesi günü eczaneler açık mı? Cumartesi günü eczaneler saat kaçta açılıyor, saat kaçta kapanıyor? Eczaneler haftada kaç gün açık?

Hafta sonunda Cumartesi günleri eczaneler açık mı sorusu vatandaşların en çok merak ettikleri arasındadır. Tedavileri doğrultusunda ilaç almak için hafta sonlarında eczanelerin açık olup olmadığını yakından inceleyenler ihtiyaç duyulan kurumların Cumartesi çalışma saatlerini yakından incelemektedir. Peki, Cumartesi günü eczaneler açık mı? Cumartesi günü eczaneler saat kaçta açılıyor, saat kaçta kapanıyor? İşte konu hakkında tüm merak edilenler…

Yılbaşında marketler açık mı? Yılbaşında marketler kaça kadar açık? Yılbaşında marketler kaçta kapanıyor?

Senenin son gününün gelmesi ile birlikte 1 Ocak tarihin resmi tatil olması nedeniyle Yılbaşında marketler açık mı? Sorusu gündemde yer alıyor. Marketlerden alışveriş yapmak isteyen birçok kişi Yılbaşında marketler kaça kadar açık? Sorusunu merak ediyor. Peki, Yılbaşında marketler açık mı? Yılbaşında marketler kaça kadar açık? Yılbaşında marketler kaçta kapanıyor?

vozol 10000 vozol 12000 vozol 12000 vozol 10000 vozol puff dizipal