Erdoğan’dan başörtüsü düzenlemesiyle ilgili referandum çağrısı: Meclis üzerine düşmezse son kararı milletimiz verecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, başörtüsüne anayasal güvenceyi içeren düzenlemeye ilişkin konuştu. Muhalefet partilerinin düzenlemeye ilişkin AK Parti heyetinin randevu talebine olumsuz yanıt vermesi sonrasında Erdoğan, “Meclis üzerine düşeni getirmezse, son kararı milletimizin kendisi verecektir. Hangi siyasi partiden olursa olsun hiçbir vekilimizin böyle ağır bir vebalin altına girmeyeceğini düşünüyorum.” dedi.

“50 milyon dolarınız olsa rahat rahat yaşarsınız” diyen Dilek Sabancı, tepkilerin ardından özür diledi

İş insanı Dilek Sabancı, bir programda kullandığı ifadelerle tepkilerin odağı haline geldi. “Bir insanın rahat yaşayabilmesi için ne kadar para gerekli?” sorusuna, “50 milyon, 100 milyon dolarınız olsa rahat rahat yaşarsınız” diye yanıt veren Sabancı, eleştirilerin ardından geri adım attı. Özür dileyen Sabancı, “Ben, programda hayırseverliği anlatırken bunları söylemek istemiştim. Ancak yanlış ifade ettim.” dedi.

AK Partili Çelik’in “Toplantıda yoktu” sözlerine Babacan’dan yanıt: Kaçırdıkları bir şey var

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’in “Bizden ayrılan, kurulan partilerden birisi diyor ki, ‘Ben o zaman şöyle söylemiştim. Şu süreçlere şöyle katkı vermiştim. Ama o zaman bana itiraz edilmişti.’ Hayır o toplantıda o isim yoktu. Bizim toplantı kayıtlarımız da ortada.” ifadelerine Ali Babacan’dan yanıt geldi. Babacan, “Eğer beni hedefliyorsa şunu kaçırıyorlar ben ülkenin AK Parti’de ilk AB Baş müzakerecisiyim. Bütün reform sürecinin baş müzakerecisi olunca sürecin dışında olmak mümkün değil.” dedi.

vozol 10000 vozol 12000 vozol 12000 vozol 10000 vozol puff dizipal