Kanal “Annem karne hediyesi et aldı” videosunun ham halini paylaştı! İşine son verilen muhabir sessizliğini bozdu

Bir televizyon kanalında yayınlanan ve “Annem karne hediyesi et aldı” ifadelerinin yer aldığı video kamuoyunda büyük tartışma yarattı. Habere yönelik tepkilerin ardından harekete geçen kanal yönetimi, başlattığı soruşturma kapsamında muhabirin işine son verirken, habere ilişkin ham görüntüleri paylaştı. Videoda çocuğu yönlendirdiği görülen muhabir ise yaşanan olaylar sonrası sessizliğini bozdu ve “TV haberciliğinde tekrarlamalarını -kayıt altına almak için- yaptığımız görünüyor” dedi.

Ham hali paylaşılan “Karne hediyesi” videosuna bir yorum da CHP’li Sarıbal’dan: Bu video şu gerçeği kapatmıyor; Türkiye’de et çok pahalı

“Annem karne hediyesi et aldı” ifadesiyle servis edilen video haber kamuoyunda büyük bir tartışmanın fitilini ateşledi. Videonun ham hali paylaşılırken muhabirin çocuğa, “Bana şey der misin, annem karne hediyesi bana et aldı” dediği ortaya çıktı. CHP Tarım Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı Orhan Sarıbal Haberler.com’un konuğu oldu. Sarıbal bu konuya ilişkin, “Bu video şu gerçeği kapatmıyor; Türkiye’de et çok pahalı” dedi.

vozol 10000 vozol 12000 vozol 12000 vozol 10000 vozol puff dizipal