Harun karakteri Behzat Ç’de neden oynamadı? Erdal Beşikçioğlu sessizliğini bozdu: Fatih Artman endişe duymuş olabilir

Yıllar sonra yeni bölümleriyle geri dönen Behzat Ç dizisinin başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu, ilk sezonlara damga vuran Harun karakterini oynayan Fatih Artman neden kadroda yer almadığını anlattı. Artman’ın kendi kararıyla projede yer almadığını söyleyen Beşikçioğlu, “Kendisi güçlü oyuncu, olsaydı güzel olurdu. Endişe duymuş olabilir” dedi.

Engin Benli kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne, hangi dizilerde rol aldı? Engin Benli’nin hayatı ve biyografisi!

Başarılı oyuncu Engin Benli kimdir merak ediliyor. EDHO, Desten, Diriliş Ertuğrul gibi dizilerde rol alan başarılı oyuncu hakkında Engin Benli kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, mesleği ne, doğum tarihi kaç, evli mi, rol aldığı dizi ve filmler neler? merak edildi. İşte detaylar…

The Last of Us Dizisi Türkiye’ye Uyarlansa Kimler Oynardı?

Hikayesi, karakterleri ve oynanışıyla büyük bir beğeni toplayan PlayStation oyunu The Last of Us büyük bir hayran kitlesine ulaştı. Yapımın bu kadar beğenilmesinin ardından yapımcılar da boş durmadı ve oyunu diziye uyarladı. Peki yerli uyarlaması olsaydı karakterlere hangi Türk oyuncular hayat verirdi?

Ömer dizisi Nisa kimdir, kim canlandırıyor? Nisa karakteri gerçek ismi ne, hikayesi nedir? Merve Dizdar kimdir, kaç yaşında, nereli?

Star TV’nin yeni dizisi Ömer’in oyuncu kadrosu merak edildi. Dizide rol alan karakterler kimlerdir merak ediliyor. Hikayesi merak edilen isimlerden birisi de Nisa oldu. Peki, Ömer dizisi Nisa kimdir, kim canlandırıyor? Nisa kimdir, hikayesi nedir? Merve Dizdarkimdir, kaç yaşında, nereli? İşte detaylar…

vozol 10000 vozol 12000 vozol 12000 vozol 10000 vozol puff dizipal