Okay Yokuşlu Beşiktaş’a gelecek mi? Okay Yokuşlu Beşiktaş ile anlaştı mı?

Bir süredir orta saha aramışlarını sürdüren Beşiktaş’ta transfer çalışmaları sürüyor. Gündeme son olarak bir dönem Trabzonspor forması giyen şuanda WBA takımının yıldız oyuncusu Okay Yokuşlu geldi. Peki, Okay Yokuşlu Beşiktaş’a gelecek mi? Okay Yokuşlu Beşiktaş ile anlaştı mı? İşte konu hakkında tüm merak edilenler…

2023 Süper Lig ara transfer dönemi ne zaman bitiyor?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından 17 Haziran’da başlayan 2022-2023 ara transfer dönemi devam ediyor. Futbolseverler, tuttukları takımın ne zamana kadar transfer yapabileceğini öğrenmek için Süper Lig aratransfer dönemi ne zaman bitiyor? 2022-2023 transfer sezonu ne zaman bitiyor? sorularını araştırılıyor. Süper Lig transfer dönemi ne zaman bitiyor? Detaylar haberimizde…

Fenerbahçeliler inanamadı! Michael Frey’in yeni takımını görenler “Şaka olmalı” diyor

2018 yılında Fenerbahçe’ye büyük beklentilerle transfer olup fakat beklenen performansı veremediği için Belçika ekibi Antwerp’e katılan yıldız futbolcu Michael Frey’in yeni adresi Schalke 04 oldu. Sarı-lacivertli taraftarlar sosyal medyada yaptıkları yorumlarda, 28 yaşındaki futbolcunun kariyerinin beklentilerden daha iyi gittiğini belirterek şaşkınlıklarını dile getirdi.

Sorununu kökünden çözecek! Dünyaca ünlü yıldızın Süper Lig devine imzası an meselesi

Ara transfer dönemine eski yıldızı Aboubakar’ı kadrosuna katarak hızlı bir giriş yapan Beşiktaş, savunma hattına da takviye yapmak istiyor. Golcü problemini çözen siyah-beyazlılar, şimdi de bonservisini elinde bulunduran stoper Eliaquim Mangala’yı radarına aldı. Beşiktaş yönetimi 31 yaşındaki deneyimli savunmacıyı kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Duyanlar kulaklarına inanamayacak! Hasan Ali Kaldırım’ın yeni kulübü çok konuşulur

Geçtiğimiz günlerde Medipol Başakşehir ile yollarını ayıran Hasan Ali Kaldırım’ın yeni takımı belli olmak üzere. Deneyimli futbolcunun Adana Demirspor ile 1,5 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor. Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak’ın, “Transfer yapmayacağız, lig kurgulanmış” açıklamasından sonra Hasan Ali, takımın ikinci transferi olacak.

Okan Buruk’un prensinden taraftarı kahreden haber

Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Kerem Aktürkoğlu’ndan sarı-kırmızılı taraftarları üzecek haber geldi. Takımın en iyileri arasında gösterilen ve şampiyonluk yarışında Okan Buruk’un vazgeçilmez oyuncularından olan başarılı futbolcunun, iddialara göre Alman devi Dortmund’a transfer olacağı konuşuluyor. Diğer yandan yıldız futbolcunun da Alman devine transfer olmaya sıcak baktığı iddia ediliyor.

Ara transfer dönemi ne zaman başlayacak? Süper Lig’de ara transfer dönemi başladı mı?

Spor Toto Süper Lig’in en heyecanlı zamanları arasında yer alan ara transfer dönemi Futbolseverler tarafından yakından takip ediliyor. Özelikle dört büyükler şampiyonluk yarışının kızıştığı bu dönemde kadrolarını güçlendirmek istiyorlar. Peki, Ara transfer dönemi ne zaman başlayacak? Süper Lig’de ara transfer dönemi başladı mı? Süper lig de 19.haftanın maçlarını yönetecek hakemler belli oldu mu? İşte konu hakkında tüm merak edilenler…

Uğur Çiftçi Galatasaray’a mı geliyor? Uğur Çiftçi Galatasaray’a mı geldi?

Süper Lig’de ara transfer döneminin başlamasıyla beraber futbolseverler transferleri yakından takip ediyor. Sivasspor’un oyuncusu olan Uğur Çiftçi’nin hangi takıma gideceği ise merak konusu oldu. Arama motorlarında Uğur Çiftçi Galatasaray’a mı geliyor? Uğur Çiftçi Galatasaray’a mı geldi? soruları aratıldı.

vozol 10000 vozol 12000 vozol 12000 vozol 10000 vozol puff dizipal