Eski SpaceX Çalışanından Elon Musk’a İltifat

Tesla, SpaceX, The Boring Company, OpenAI ve beyin-makine arayüz geliştirme şirketi Neuralink’in kurucusu Elon Musk, sosyal medyadaki paylaşımlarının yanı sıra elbette başarılarıyla da gündemde yer ediniyor. Günümüzde pek çok kişi tarafından en zeki insanlardan biri olarak görülen Musk hakkında geçtiğimiz günlerde buna benzer açıklamalar geldi.

BBC tarafından hazırlanan “The Elon Musk Show” isimli belgeselde konuşan eski SpaceX çalışanı, Musk hakkında ilginç ifadelere yer verdi. 2008-2013 yıllarında SpaceX’de görev yapan Dolly Singh, Musk’ı bilim dünyasının enlerinin bir kombinasyonuna benzetti.

“Elon Musk, Einstein, Tesla ve Rockefeller’ın kombinasyonu”

“Tesla ve Einstein hakkında her şeyi öğrendi. Bildikleri her şeyi öğrendi ve onu bir sonraki seviyeye taşımaya çalışıyor. Bence çağımızda bu tür bir figüre sahip olduğumuz en yakın şey o. Musk mirasını inşa etmeyi bitirdiğinde, onun (Albert) Einstein, (Nikola) Tesla ve (John D.) Rockefeller’ın bir kombinasyonu olduğu tartışılmaz olacak.”

Elon Musk’ın annesi de konuştu: “Kime o olmak istemiyor”

Belgeselde eski çalışanın yanı sıra Elon Musk’ın annesi Maye Musk da oğlu hakkında açıklamalarda bulundu. Maye Musk, oğlunu “dâhi” olarak tamınlarken, şu ifadeleri de ekledi:

“Birçok insanın başarılarına hayran olmasına rağmen, kimse o olmak istemiyor.”

Peki siz Elon Musk’ı nasıl görüyorsunuz? Fikirlerinizi paylaşmayı unutmayın.

Yorum yapın

vozol 10000 vozol 12000 vozol 12000 vozol 10000 vozol puff dizipal