Günlük ETH ihracı, birleştirme sonrasında %97 düştü! Bu ne anlama geliyor?

Ethereum’u ( ETH ) Proof-of-Work’ten ( PoW ) uzaklaÅŸtıran ve Proof-of-Stake (PoS) doÄŸrulama protokolüne taşıyan, staking yoluyla iÅŸlemleri doÄŸrulayan son büyük güncellemesinden sonra , aÄŸ sözlerini tutuyor gibi görünüyor. günlük ihraç düştükçe daha yeÅŸil operasyonların.

Günlük ETH ihracı, birleştirme sonrasında %97 düştü! Bu ne anlama geliyor?

Ethereum’un günlük ihracı, 12 Ekim’de kripto para birimi analitik platformu Delphi Digital tarafından tweetlendiÄŸi gibi, BirleÅŸmeden sonra %97 oranında düştü ve günlük 12.000 ETH’nin üzerindeki net ETH emisyonlarını önemli ölçüde azalttı.

Günlük Ethereum ihracındaki ciddi kesintinin yanı sıra, karbon emisyonları da azaldı ve piyasa değeri ile en büyük ikinci varlığın lider yeşil kripto para birimi projesi olarak konumunu haklı çıkardı.

Başka bir deyişle, Birleştirme, genel Ethereum ağının güç çekişini etkileyici bir şekilde %99,95 oranında azaltarak, PoW doğrulama algoritmasını kullanan projelere kıyasla tamamen düşük karbonlu ve daha sürdürülebilir hale getirdi.

Ethereum enerji tüketimi. Kaynak: Dijital Ekonomist

Büyük beklentiler karşılandı mı?

Bu arada, blockchain firması Consensys David Shuttleworth’un merkezi olmayan finans ( DeFi ) ekonomisti, Visa gibi yerleÅŸik platformlardan daha fazla iÅŸlemi gerçekleÅŸtirebildiÄŸinden, Ethereum BirleÅŸtirme sonrası artık “internetin temeli” olduÄŸunu öne sürdü.

Aynı zamanda, Ethereum, Finbold’un daha önce bildirdiÄŸi gibi , toplam sektörün %57’si 31.14 milyar dolar deÄŸerinde olan toplam kilitli deÄŸer (TVL) açısından DeFi sektöründe baskın güç olarak duruyor.

Ethereum’un 8 Ekim’de oluÅŸturulan yeni ETH adreslerinde bir artış yaÅŸadığını ve 7 Aralık 2021’den bu yana en yüksek artış olan 135.780 yeni adresin aÄŸa eklendiÄŸini belirtmekte fayda var.

Bununla birlikte, kripto topluluÄŸunun yükseltmeden sonra Ethereum’a olan sosyal ilgisi, o zamandan beri aÅŸağı yönlü bir düzende hareket ettiÄŸi için etkilemedi ve aynı ÅŸekilde sosyal aktivitede bir artış gösteren Bitcoin’i ( BTC ) geride bıraktı.

Yasal Uyarı: Bu sitedeki içerik yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Yatırım spekülatiftir. Yatırım yaparken sermayeniz risk altındadır.

Yorum yapın

vozol 10000 vozol 12000 vozol 12000 vozol 10000 vozol puff dizipal