Redmi yeni bombasını piyasaya sürdü!

Redmi Writing Pad bugün Hindistan’da piyasaya sürüldü. Adından da anlaşılacağı gibi cihaz, kağıt ve kalem kullanmadan not almak, karalamalar yapmak ve basitçe notlat tutabilemk için taşınabilir bir dijital not defteri ürünü olarak geliyor. Kullanıcıların hayatını fazlasıyla kolaylaştıracak bir cihaz olan dijital not defterinin özelliklerine gelin bir bakalım.

Redmi yeni bombasını piyasaya sürdü!

Redmi Yazı Defteri uygun bir fiyat etiketi ile geliyor. Redmi Writing Pad, 8,5 inçlik bir LCD ekranla birlikte gelecek. Xiaomi, ekranın ışık yaymadığını ve uzun süreli kullanımdan sonra göz yorgunluğunu önlediğini söylüyor.

Taşınabilir dijital not defteri, kompakt ve hafif olup sadece 90 gram ağırlığında. Cihazın alt çerçevesinde, ekranı temizlemek ve hemen yeni bir şey oluşturmaya başlamak için kullanılabilecek bir düğme var. Cihaz ayrıca içeriğin ekrandan silinmesini engellemek için bir kilit anahtarına sahip olacak. Redmi Writing Pad, kolay tutuş sağlayan bir kalemle birlikte gelecek. Basınca duyarlı olacak ve kullanıcıların her vuruşta farklı tonlar oluşturmasına olanak tanıyacak. Kalem, kolay erişim için cihazın yan tarafına manyetik olarak takılabilir.

Redmi Writing Pad, ultra uzun pil değiştirilebilir pil ile çalışacak. Güç açısından verimli LCD ekran, ekran temizlendiğinde yalnızca az miktarda güç tüketecek. Xiaomi, kullanıcıların tek bir pil ile 20.000 sayfaya kadar yazabileceğini söylüyor.

Yorum yapın

vozol 10000 vozol 12000 vozol 12000 vozol 10000 vozol puff dizipal