Samsung’un One UI 5 güncellemesinin detayları netleşti!

Samsung, bu ayın sonlarında cihazlara sunmaya başlayacağı güncellenmiş kullanıcı arayüzü One UI 5 hakkında daha fazla ayrıntı açıkladı. İlk olarak belirtmemiz gerekirse güncellemeyi ilk alan Galaxy S22 serisi cihazlar olacak. Şirket, kilit ekranı da dahil olmak üzere kişiselleştirmeye daha da fazla odaklanıyor. Örneğin kilit ekranı için, ekranı her açtığınızda farklı bir fotoğraf ve video görünecek şekilde en fazla 15 fotoğraf ve video seçebileceksiniz.

Samsung’un One UI 5 güncellemesinin detayları netleşti!

Alternatif olarak, Samsung’un dinamik kilit ekranını seçilmiş görüntülerle yönetmesine izin verebilirsiniz; böylece seferinde farklı bir görüntü görürsünüz. Beş adede kadar resim kategorisi seçebilirsiniz. Samsung, koleksiyonları iki haftada bir yenileyecek. Ayrıca kilit ekranında duvar kağıdını, saat stilini ve bildirim açılır pencerelerini değiştirebileceksiniz. Kullanıcı arayüzünün cihaz genelindeki görünümünü değiştirmek için daha fazla renk paleti seçeneği ve Galaxy Saatler için daha fazla özelleştirilebilir yüzler gelecek.

Samsung, bildirimleri daha sezgisel ve bir bakışta ayrıştırmayı kolaylaştırmak için yeniden tasarladığını söylüyor. Ana ekranda da gelişmiş widget istifleme vaadi var. Samsung, One UI 4’ün “biyometri ve güvenlik” ve “gizlilik” ayarlarını tek bir güvenlik ve gizlilik menüsünde birleştiriyor. Olası güvenlik sorunları konusunda uyarılacaksınız ve olası çözümlerin tümünü tek bir ekranda göreceksiniz.

Telefonunuz kredi kartınızın, ehliyetinizin, Sosyal Güvenlik kartınızın veya pasaportunuzun fotoğrafı gibi hassas bilgiler içeren bir resmi paylaşmak üzere olduğunuzu düşünürse paylaşım panelinde yeni bir uyarı göreceksiniz.

Yorum yapın

vozol 10000 vozol 12000 vozol 12000 vozol 10000 vozol puff dizipal