TRON (TRX) 4 milyar ağ işlemine ulaştı! Peki neden?

Kripto para piyasası, gıpta edilen 1 trilyon doların altında kalan piyasa değeriyle bir çıkmaza girmiş gibi görünebilir, ancak TRON ( TRX ) gibi bazı varlıkları fiyat artışları kaydediyor ve diğer alanlarda yüksek seviyelere ulaşıyor.

TRON (TRX) 4 milyar ağ işlemine ulaştı! Peki neden?

Finans analizleri ile bilinen Finbold tarafından 10 Ekim’de alınan TRONSCAN verilerine göre, TRON blok zincirindeki toplam işlem sayısı son zamanlarda 4 milyarı aştı ve yalnızca son 24 saat içinde 4.812.800 işlem ekledi.

TRON ekosistemi son verileri. Kaynak: TRONSCAN

Ayrıca, TRON’un kilitli toplam değerinin (TVL) 12,5 milyar doları aştığını ve ağda oluşturulan hesap sayısının, TRON’un stablecoin piyasa değeri ile ikinci en büyük halka açık zincir haline gelmesinden iki aydan biraz daha uzun bir süre sonra 115 milyona ulaştığını belirtmekte fayda var.

Huobi’nin satın alındığına dair söylentiler

Bu arada, TRON’un kurucusu Justin Sun’ın, muhtemelen Sam Bankman-Fried’in FTX’inin yardımıyla, kripto borsası Huobi’nin gerçek alıcısı olduğu bildirildiği için yeni gelişmeler geliyor.

Huobi, 8 Ekim’de, kontrol sahibi hissedarı şirketinin, About Capital Management fonu tarafından tutulan HuobiGlobal’ın tüm hisselerini devrettiğini duyurdu, ancak birden fazla kaynak WuBlockchain’e bu fonun ana yatırımcısının aslında Justin Sun olduğunu söyledi.

Sun katılımı reddetmesine rağmen , resmi Twitter medya hesabında, kripto borsasının kendisi tarafından onaylandığı üzere, Huobi’nin Küresel Danışma Kurulu üyesi olarak atandığını duyurdu. Dediği gibi:

WuBlockchain’e göre FTX ve Justin Sun, borsadaki çoğunluk hissesini 3 milyar dolarlık bir değerlemeyle satmak isteyen Huobi’nin kurucusu Li Lin ile ilk teması kurdu. Söylentilere göre FTX, bu satın almada Justin Sun’a yardımcı olmak için yatırımlar yapmıştı.

Yasal Uyarı: Bu sitedeki içerik yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Yatırım spekülatiftir. Yatırım yaparken sermayeniz risk altındadır.

Yorum yapın

vozol 10000 vozol 12000 vozol 12000 vozol 10000 vozol puff dizipal