Xiaomi 13’ün görüntüsü bir kez daha sızdırıldı

Xiaomi için bu yılın en hamarat ismi demek sanırız yanlış olmayacaktır. Takipçilerini adeta akıllı telefon modeline boğan Çinli şirket, amiral gemisinden orta ve giriş seviyelerine kadar her alanda pek çok akıllı telefon modelini satışa sundu. Ancak artık 2022 yılının sonlarına doğru geliyoruz ve ufukta yeni hedefler var.

Xiaomi’nin 13 serisi üzerinde çalıştığı sır değil. Hatta bugüne kadar bu yeni akıllı telefon modellerinin birkaç farklı görselini de paylaşmıştık. Ancak 3C sertifikasyon süreci kapsamında sızdırılan son görseller, telefonun en net hallerini gözler önüne seriyor.

Xiaomi 13’ün görüntüsü bir kez daha sızdırıldı

Basına yansıyan bu son görüntülere baktığımız zaman Xiaomi 13 serisinin arka yüzeyde kare tasarımlı bir kamera adasının bulunduğu, bu adanın içerisine ise 3 kamera ve bir adet de flaşın yerleştirildiği anlaşılıyor. Ön yüzeyine baktığımız zamansa, Xiaomi 13 serisinde de delikli kamera yapısının korunduğu anlaşılıyor.

Bununla birlikte hem görsellerden anladığımız hem de farklı kaynaklardan servis edilen bilgilere göre, Xiaomi 13 modeli 6,38 inç büyüklüğünde Full HD+ AMOLED ekran ile gelecekken, Pro modeli ise 6,73 inç büyüklüğündeki QHD+ AMOLED panele sahip olacak. Bunun yanında her iki modelin de Snapdragon 8 Gen 2 yonga setinden güç alacağını ve kutudan Android 13 işletim sistemi ile çıkacaklarını da belirtelim.

Yorum yapın

vozol 10000 vozol 12000 vozol 12000 vozol 10000 vozol puff dizipal